Knjige

Kako se dobro posvađati - Alinea2002. napisala je i ilustrirala knjigu pod naslovom Kako se dobro posvađati, Zagreb, izdavač – Alinea. priručnik za rad s pojedincima i grupama u kojoj obrađuje 55 zanimljivih tema iz svakodnevne psihologije koja funkcionira kao praktični priručnik.

 

 


Glava puna t/cuge2004. prevela i ilustrirala knjigu Glava puna t/cuge, ( A Head Full of Blue, N. Johnstone ) izdavač. Alinea, Zagreb

 

 


kako-se-dobro-pomiriti
2007. napisala i ilustrirala knjigu pod naslovom Kako se pomiriti, – s primjerima iz prakse, izdavač. Alinea, Zagreb

 

 


 

2008. izašlo je drugo izdanje knjige Kako se dobro posvađati, izdavač Profil, Zagreb.

 

Kako se dobro posvađati - naslovnica svadanje-pozivnica
Kako se dobro posvađati Pozivnica

2010. Profil je izdao knjigu Avantura osobne promjene, Priručnik za odrasle koji još žele rasti, koja ima cd s originalnim predavanjem pod naslovom Njegovanje samopouzdanja.

Avantura osobne promjene 2 Avantura osobne promjene - cd-cdlabel2 avantura-posebno-izdanje Sve naslovnice
Avantura osobne promjene Avantura osobne promjene – CD Posebno izdanje za učitelje s dodatnom posvetom učiteljima Sve naslovnice

2011. izdala je i ilustrirala akvarelima knjigu Prijatelju, kako si?, podnaslov:Ljekoviti psihološki razgovori o povjerenju, strpljivosti i suosjećanju, izdavač Profil. Knjiga ima cd s dvije vježbe opuštanja.

Prijatelju, kako si? cd-label prijatelju-pozivnica
Prijatelju, kako si? CD-label  Pozivnica

2012. Profil je izdao knjigu Avantura osobne promjene, II dio, podnaslov: Ljubavni odnosi su najvažniji, koja ima cd s  originalnim predavanjem pod naslovom Ljubav i spolnost, (i ovu je knjigu je ilustrirala.)

Avantura osobne promjene 2 Avantura osobne promjene 2 - CD label
Avantura osobne promjene 2 Avantura osobne promjene 2 – CD

2013. Profil je izdao knjigu Avantura osobne promjene, III dio, podnaslov: Priručnik za rastavljene roditelje koji vole svoju djecu- 41 primjer iz prakse, koja ima cd s originalnim predavanjem pod naslovom Rat ili mir rastavljeni roditelji.

Avantura osobne promjene 3 Avantura osobne promjene 3 - CD label
Avantura osobne promjene 3 Avantura osobne promjene 3 – CD

2014. Profil je izdao knjigu Neizgovorena pitanja i odgovori

Neizgovorena pitanja i odgovori Promocija knjige Neizgovorena pitanja promocija-knjige-neizgovorena-pitanja2
Neizgovorena pitanja i odgovori Promocija knjige Neizgovorena pitanja Ravnatelj Dramskog kazališta Gavella čita na promociji odlomke iz knjige.

Razgovarajte s nama2014. Croaticum, Zagreb, izašla je knjiga Razgovarajte s namaGramatika i pravopis hrvatskoga jezika s vježbama za razne B2-C1 – udžbenik za učenje hrvatskog jezika za strance autorice Sanda Lucije Udier, Milvia Gulešić Machata. U ovoj su knjizi dva odlomka iz Avanture osobne promjene 1.

 

 


Pustolovščina osebne preobrazbe2014. eBesede  je u Ljubljani izdao prijevod knjige Avantura osobne promjene 1 na slovenskom: Pustolovščina osebne preobrazbe

 

 


Pustolovščina osebne preobrazbe 22015. eBesede je u Ljubljani izdao prijevod knjige Avantura osobne promjene 2 na slovenskom:  Pustolovščina osebne preobrazbe 2

 

 

 

 

 


Neizgovorena pitanja i PSIHOLOGIČNI odgovori2015. Profil je izdao knjigu Neizgovorena pitanja i PSIHOLOGIČNI odgovori.

 

 

 

 

 


2016. eBesede je izdao prijevod knjige Avantura osobne promjene 3 na slovenskom:  Pustolovščina osebne preobrazbe 3